NESTALI MUŠKARAC PRONAĐEN POSLE 30 GODINA: Porodica mislila da je POGINUO U RATU, isplivao snimak spasavanja! VIDEO
Pronađen muškarac, Foto: Printscreen/Facebook

potresno

NESTALI MUŠKARAC PRONAĐEN POSLE 30 GODINA: Porodica mislila da je POGINUO U RATU, isplivao snimak spasavanja! VIDEO

Muškarac koji je nestao sa 17 godina pronađen je 30 godina kasnije u podrumu komšije

Objavljeno:

Muškarac Omar Bin Omran nestao je sa 17 godina a pronađen je 30 godina kasnije u podrumu svog komšije, piše "Sunday World". Nestao je u provinciji Delfa u Alžiru, njegova porodica mislila je da je poginuo u građanskom ratu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak njegovog spasavanja. Policija je uhapsila muškarca (61) za kojeg se sumnja da je oteo i zarobio Omara.

Muškarac za kojeg se sumnja da je oteo Omara radio je kao državni službenik i sam je živeo. Komšija Omara izneo je strašne detalje o njegovoj porodici koja nije znala ništa decenijama kao ni on o njima.

"Njegova jadna mama umrla je dok je bio u zatočeništvu, a da nije znala šta mu se dogodilo, nije znala da je sve vreme on zapravo bio tik uz nju", rekao je komšija.

Kako su saznali alžirski mediji, navodno je otmičara raskrinkao njegov brat kada se delila imovina. On je navodno javio porodici Omara gde je on sve vreme zbog ostavinske rasprave.

Bonus video:

03:42

DETE NIKADA NIJE BILO TAMO, NE BI SE ODVAJALO OD MAJKE Gosti Usijanja bez dileme: Otmica se nije dogodila IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso / MONDO / Prenela. J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.